Angažovanje preduzeća Rudnik na raščišćavanju snega u lokalnoj zajednici

Kao društveno odgovorno preduzeće i preduzeće osposobljeno za delovanje u vanrednim situacijama, u koordinaciji sa Opštinskim štabom Gornji Milanovac za vanredne situacije.

U toku meseca januara 2019.godine angažovalo je sopstvenu mehanizaciju i motorna vozila na raščišćavanju snega (lokalnih kategorisanih i nekategorisanih puteva) na području MZ Rudnik i MZ Majdan, kao i svih prilaza i prolaza koje meštani ove dve mesne zajednice koriste, uz čišćenje prilaza  grobljima, crkvi u Majdanu i na Rudnik kao i sporednim putevima i ulicama u naseljenom mestu Rudnik.

Na izvršenju ovih zadataka četiri radne mašine radile su ukupno 144 radna sata. Angažovan je i kamion sa posipačem raonikom i marinom (kamion za čišćenje snega) koji je ukupno očistio 541 km puteva. Na poslovima je angažovano šest rukovaoca građevinskih mašina i dva vozača i pored mehanizacije i radne snage utrošeno je oko 1480 litara goriva.

U uslovima vanrednih situacija i otežani vremenskih prilika, sa raščišćavanjem snega sa lokalnih puteva uspostavljeno je normalno funkcionisanje lokalne zajednice u najkraćem mogućem roku.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.