Prva nordijsko-srpska rudarska akademija u Centralnoistočnoj Evropi

U organizaciji Ministarstva rudarstva i energetike RS i Privredne komore Srbije a u saradnji sa ambasadom Kraljevine Švedske, Švedske agencije za promociju izvoza i Finske mreže za promociju održana je Prva nordijsko-srpska rudarska akademija u Centralnoistočnoj Evropi – SUPER RUDNICI, sa ciljem razmene najboljih međunarodnih iskustava.

Prioritetne teme skupa bile su novi rudarski zakon u RS, povećanje produktivnosti, efikasnosti i sigurnosti, primer rudarskog zakona u Švedskoj i najbolja međunarodna praksa, saradnja privatnog i državnog sektora, pouzdanost tehnologija i smanjenja operativnih troškova...

Preduzeće Rudnik je u okviru prezentacije ”Kako nordijski i srpski rudarski stručnjaci već danas sarađuju na temu super rudnika – Atlas Copco i rudnik Rudnik”, predstavljeno kao lider i regionalni prvenac u implementaciji trajnih i najsavremenijih rešenja i specifičnih zahteva vezanih za povećanje bezbednosti u okviru rudnika.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10