Svetski dan obrazovanja o životnoj sredini

Osnovna škola “Arsenije Loma” sa Rudnika od skoro je uključena u Međunarodni program “Eko-škole”, koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja RS, podržan od strane programa UN-a za zaštitu životne sredine – Organizacije UN-a za obrazovanje, nauku i kulturu i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije.

 

Preduzeće Rudnik deo je Eko – odbora škole kao podrška u raznim ekološkim aktivnostima u koje će se škola uključivati kroz Međunarodni projekat “Eko-škole”.

Povodom Svetskog dana obrazovanja o životnoj sredini, u školi “Arsenije Loma” održano je predavanje i prezentacija o Međunarodnom programu “Eko – škole”, o značaju uključenja škole u program, sticanja statusa i dobijanja Zelene zastave i aktivnostima škole kroz ekološke akcije. Gost predavač na Javnom času sa temom “Održivi razvoj i Agenda 21” bila je Nevena Nenadović, inženjer životne sredine iz preduzeća Rudnik.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10