Centralna proslava Dana rudara Srbije

akademija 5 U sredu, 6. avgusta održana je Svečana akademija povodom Centrane proslave Dana rudara Srbije i svečanog otvaranja adaptiranog Doma kulture na Rudniku.

Na svečanoj akademiji obratili su se g. Darko Vukobratović, direktor preduzeća Contango, g. Aleksandar Antić, ministar Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije i g. Aco Ilić, generalni direktor preduzeća Rudnik. Tokom programa ministar Antić uručio je nagrade najboljim rudarima Srbije. Generalni direktor preduzeća Rudnik, g. Aco Ilić uručio je plakete najznačajnijim institucionalnim partnerima preduzeća Rudnik za 10 godina uspešnog poslovanja. Plakete su primili predstavnici Minstarstva rudarstva i energetike, Opštine Gornji Milanovac, MUP-a Srbije – Sektor za vanredne situacije, Rudarsko - geološkog fakulteta i Rudarskog instituta.

Preduzeće Rudnik i flotacija doo Rudnik je povodom Dan rudara za sve svoje radnike sa porodicama i penzionere organizovalo je DAN OTVORENIH VRATA u pogonima Jame i Flotacije uz prijatno druženje i tradicionalno posluženje točenog piva i pečenog bika sa ražnja sa programom trubačkog orkestara. Na sportskim terenima u koloniji Rudnik FK Mladi Rudar – Rudnik održana su sportska takmičenja.

akademija 1 akademija 2 akademija 3 akademija 4

akademija 5 akademija 6 akademija 7 akademija 8
akademija 10 akademija 11 akademija 12 akademija 13

dan otvorenih vrata2 dan otvorenih vrata3 dan otvorenih vrata6 dan otvorenih vrata10
dan otvorenih vrata11 dan otvorenih vrata12 dan otvorenih vrata13 dan otvorenih vrata14
dan otvorenih vrata15 dan otvorenih vrata16 dan otvorenih vrata17 dan otvorenih vrata18

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10