Završena “Dečija nedelja” na Rudniku

Šestog i poslednjeg dana ovogodišnje “Dečije nedelje” održane su kreativne radionice za vez, predavač Živana Petrić i izradu ukrasnih predmeta od suvog cveća, predavač Slavica Todorović.

Opširnije...

Dečija nedelja – peti dan

Kreativne radionice za decu petog dana održane su na temu izrada predmeta od glinamola, predavač Gordana Veljić i slikanje na staklu, predavač Ljubiša Stanković.

Opširnije...

Dečija nedelja – četvrti dan

4. oktobra održan je četvrti dan Dečije nedelje u Domu kulture na Rudniku. Deca OŠ Arsenije Loma imala su dve kreativne radionice: izradu mirišljavih sapuna, predavač Violeta Šišović i oslikavanje tekstila, predavač Dušica Topalović.

Opširnije...

Treći dan – Dečija nedelja

Tokom trećeg dana Dečije nedelje organizovane su tri kreativne radionice za izradu frizura, izradu nakita i predavanje iz osnova crtanja karikatura. Predavači su bili gosti iz Smederevske Palanke, prof. Nada Janaćković, likovni umetnik Snežana Palić a predavanje iz karikature održao je slikar Bogoljub Janaćković.

Opširnije...

Drugi dan – Dečija nedelja

Drugog dana Dečije nedelje u Domu kulture za decu škole održana je kreativna radionica iz pirografije, predavač Vesna Mihailović i dekupaža, predavač Julija Pantelić.

Opširnije...

Strana 1 od 28

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.