Jubilarni 25. revijalni skup pevačkih grupa izvornog narodnog pevanja

Jubilarni 25. revijalni skup pevačkih grupa izvornog narodnog pevanja održan je u subotu 27. juna u Domu kulture na Rudniku.

Opširnije...

Izložba crkvenih utvari, mantija i odeždi

Tokom Vidovdanskih svečanosti u galeriji Doma kulture „Vojislav Ilić“ na Rudniku, 26. juna predstavljena je izložba crkvenih utvari, mantija i odeždi sa svim pratećim elementima za sveštenstvo i monaštvo u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac i preduzeća Rudnik.

Opširnije...

Promocija knjige "Bio sam učesnik, video i zapisao"

5. juna u Domu kulture “Vojislav Ilić” na Rudnik predstavljena je knjiga Jovana Tomovića "Bio sam učesnik, video i zapisao". Na promociji knjige učestvovala je i pevačka grupa KUD “Vidovdan” sa Rudnika.

Opširnije...

Izložba Bijenale minijature i likovna kolonija "Mina Vukomanović Karadžić"

U Domu kulture na Rudniku u organizaciji Kulturnog centra Gornji Milanovac i preduzeća Rudnik, 3.juna otvorena je izložba radova iz zbirke povodom 30 godina Bijenala minijature (1989 – 2019.) i predstavljene su slike likovne kolonije "Mina Vukomanović Karadžić". Izložba će biti otvorena do 17. juna.

Opširnije...

Književno stvaralaštvo Aćima Todorovića

U petak 7. februara u Dom kulture na Rudniku predstavljeno je književno stvaralaštva Aćima Todorovića.

Opširnije...

Strana 1 od 31

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10