Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Završena “Dečija nedelja” na Rudniku

Šestog i poslednjeg dana ovogodišnje “Dečije nedelje” održane su kreativne radionice za vez, predavač Živana Petrić i izradu ukrasnih predmeta od suvog cveća, predavač Slavica Todorović.

Opširnije...

Dečija nedelja – peti dan

Kreativne radionice za decu petog dana održane su na temu izrada predmeta od glinamola, predavač Gordana Veljić i slikanje na staklu, predavač Ljubiša Stanković.

Opširnije...

Dečija nedelja – četvrti dan

4. oktobra održan je četvrti dan Dečije nedelje u Domu kulture na Rudniku. Deca OŠ Arsenije Loma imala su dve kreativne radionice: izradu mirišljavih sapuna, predavač Violeta Šišović i oslikavanje tekstila, predavač Dušica Topalović.

Opširnije...

Treći dan – Dečija nedelja

Tokom trećeg dana Dečije nedelje organizovane su tri kreativne radionice za izradu frizura, izradu nakita i predavanje iz osnova crtanja karikatura. Predavači su bili gosti iz Smederevske Palanke, prof. Nada Janaćković, likovni umetnik Snežana Palić a predavanje iz karikature održao je slikar Bogoljub Janaćković.

Opširnije...

Drugi dan – Dečija nedelja

Drugog dana Dečije nedelje u Domu kulture za decu škole održana je kreativna radionica iz pirografije, predavač Vesna Mihailović i dekupaža, predavač Julija Pantelić.

Opširnije...

Dečija nedelja na Rudniku

Dečija nedelja na Rudniku u organizaciji Udruženja „Rudnički vidici“ i preduzeća Rudnik održaće se u Domu kulture na Rudniku od 1. do 8. oktobra. Prvi dan, 1. oktobra organizovane su radionice za decu predškolske ustanove „Sunce“ i prvake Osnovne škole Arsenije Loma.

Opširnije...

Izložba slika i rukotvorina

30. septembra u Domu kulture na Rudniku otvorena je retrospektivna izložbe slika i rukotvorina Udruženja "Rudnički vidici" i prijatelja udruženja. Na otvaranju su nastupili pevačka grupa "Vidovdan" i frulaš Mićo Satarić.

Opširnije...

Veče sevdaha

U Domu kulture na Rudnik, u četvrtak 5. septembra održano je veče sevdaha.

Opširnije...

Strana 1 od 18

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

Dom kulture

Završena “Dečija nedelja” na Rudniku IMAGE
08/10/19
Šestog i poslednjeg dana ovogodišnje “Dečije nedelje” održane su kreativne radionice za vez, predavač Živana Petrić i izradu ukrasnih predmeta od suvog...   Opširnije...

Budite deo tima!

Prijavite seza posao