Proizvodnja

proizvodnja

U jami rudnika eksploatišu se tri rude olovo, cink, bakar u manjem obimu srebro

Opširnije...

Prerada

prerada

U odeljenju drobljenja i prosejavanja ruda se usitnjava do ggk16mm. krupnoće.

Opširnije...

ISO Standard

wrg logo home2

Ponosni smo vlasnici 3 ISO standarda (ISO 9001, 14001, 18001).

Opširnije...

Ratno vazduhoplovstvo u Drugom svetskom ratu

U Domu kulture na Rudniku 13. novembra otvorena je izložba „Ratno vazduhoplovstvo u Drugom svetskom ratu kroz makete“. Izložbu su organizovali Muzej rudničko-takovskog kraja, Maketarski klub Čačak i preduzeće Rudnik. Izložba će biti postavljena do 11. decembra.

Opširnije...

Izložba “Ključevi kroz vreme”

U Domu kulture “Vojislav Ilić” na Rudniku 29. oktobra otvorena ja izložba “Ključevi kroz vreme” u organizaciji preduzeća Rudnik i Kulturnog centra Gornji Milanovac. Autor izložbe: Momčilo Paunović. Izložba će trajati do 12. novembra.

Opširnije...

Kreativna radionica za najmlađe

12. oktobra u Domu kulture deca iz predškolske ustanove “Sunce” sa Rudnika, najmlađi učesnici kreativnih radionica, pravila su figurice od glinamola u okviru završnog programa “Dečije nedelje”.

Opširnije...

Završena “Dečija nedelja” u Domu kulture na Rudniku

9. oktobra održani je četvrti i poslednji dan manifestacije “Kad se ruke slože sve se može” kojim je obeležena Dečija nedelja u Domu kulture “Vojislav Ilić” na Rudniku. Održane su dve kreativne radionice: oslikavanje na staklu kontur pastom i temperom i prvi koraci u crtanju portreta i karikatura. Predavali su Ljubiša Stanković i Bogoljub Boban Janacković.

Opširnije...

Treći dan manifestacije “Kad se ruke slože sve se može”

8. oktobra održane su kreativne radionice sa temom dekupaž i izrada mirišljavih sapuna. Predavali su Dušica Topalović i Violeta Janković. U okviru trećeg dana manifestacije "Kad se ruke slože sve se može" u Domu kulture je realizovana humanitarna radionica “Rudnička deca za Aniku” u okviru udruženja "Rudnički vidici".

Opširnije...

Održan drugi dan manifestacije “Dečija nedelja”

Drugog dana manifestacije “Dečija nedelja” deca su prisustovala predavanjima Slavice Todorović i Ace Pavlovića na temu izrade suvenira od kombinovanih materijala i izrade reljefa u bakru.

Opširnije...

U Domu kulture počela “Dečija nedelja”

Prvi dan u okviru manifestacije “Dečija nedelja”, u utorak 6. oktobra održane su dve kreativne radionice. Predavač učiteljica Katarina Jocić Ilinčić predstavila je dekupaz i oslikavanje na staklu a izradu suvenira od prirodnih materijala i gorskog kristala sa Rudnika  predstavila je Biljana Kanacki.

Opširnije...

Izložba slika i rukotvorina

U Domu kulture “Vojislav Ilić” na Rudniku 5. oktobra otvorena je izložba slika i rukotvorina u organizaciji Udruženja “Rudnički vidici”, Kulturnog centra Gornji Milanovac, DIS Krnjevo i preduzeća Rudnik. Izložba će biti otvorena do 12. oktobra.

Opširnije...

Strana 1 od 21

Contango

ctg logo

Contango d.o.o. je osnovan 15.09.2003. godine.

Preduzeće je osnovano sa namerom da se kao osnovnom delatnošću bavi trgovinom metalima i njihovim koncentratima, kao i finalnim proizvodima metalskog sektora.

IQNet SR10

Dom kulture

Ratno vazduhoplovstvo u Drugom svetskom ratu IMAGE
13/11/20
U Domu kulture na Rudniku 13. novembra otvorena je izložba „Ratno vazduhoplovstvo u Drugom svetskom ratu kroz makete“. Izložbu su organizovali Muzej...   Opširnije...

Budite deo tima!

Prijavite seza posao